Тогава се познавахме...
Тогава знаехме това,
което сега не знаем.
Тогава бяхме големи,
а сега сме малки.
Сега не знаем това,
което мислим, че знаем...
А тогава знаехме Всичко,
но не знаехме, че това е всичко.
Тогава се познавахме,
а сега просто се търсим
в онова Тогава...
© Мартин Драганов Всички права запазени