25.11.2005 г., 23:20 ч.

На моята голяма любов... 

  Поезия
1288 0 2

Имам нужда от теб –сега

имам нужда от твойта любов,

от твойта грижа, от твоята ласка.

Не знам дали на тебе ти пука,

не знам дали мислиш, поне малко,

за мене, за моята болка и мъка.

знам че не мога да се справя сама,

знам, че уморих се от всичко,

знам, че прибирам се вкъщи,

а чувствам се чужда, нещастна,

не искам там да се връщам,

искам при теб, в твоята стая

или някъде, все едно къде, но с теб.

Моля те, помогни ми, заведи ме

някъде там, където има поне малко

спокойствие,щастие, вяра, любов,

заведи ме там където си ти.

© Пламена Огнянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • мн е хубаво а този, на който е посветено, ако го прочете добре би било да си остави адреса
  • мн е хубаво!дори бих казала невероятно красиво!имаш една огромна 6 от мен!
Предложения
: ??:??