Учителко мила,
учителко моя
времето мина
докато бях ученичка твоя.
Все още те помня,
но ти не ме забравяй!
Както преди –
все с усмивка преподавай!
Ти ме научи
на много неща
и ме обучи
да бъда добра.
Учителко моя,
от сърце ти благодаря!
© Таня Всички права запазени