Допирът ти кара ме да губя смисъл.
Потапям се във тихата еуфория на вечерната радост.
Усещам те, изтръпвам, ти - единствената мисъл.
Разтапям се в изгрева на бурната ни младост.
С огнената жар погубвам се отново.
Миг, тяло в тяло, красиво е, почти като в измама.
Душата ми в твоята потъва, сякаш е олово.
Единствената мисъл - във вечността да бъдем двама.
© Mgg Всички права запазени