Не искам да те виждам в сън неизживян,
Със поглед мил в прегръдки топли
И в съня да чуваш мойте вопшли...
Защо да давам без посока,
Любов и цялата си нежност?
И как ли да направя скока
Към любов от безнадежност?...
Не искам да те има във нощта,
А на лятото във зноя...
Зашо все ти си ми в съня?
Нека аз да бъда в твоя!
© Кристина Пейкова Всички права запазени
Добре дошла!