На него
Усмивката ти е като зората,
събужда ме от сън дълбок,
тя бързо стопля ми душата,
внася смисъл нов!
Очите ти големи,
галят като топъл лъч,
забравям грижи и проблеми,
потънали във тях веднъж.
Ръцете твои нежни,
докосват моето лице,
политам във мечти и копнежи,
полита моето сърце!
Гласът ти попива във мен,
потреперва моето тяло,
държи ме той във плен,
изпълва ме изцяло!
© Сисси Русева Всички права запазени