Във един прекрасен ден,
прибирайки се изморен,
се запознах с едно момиче,
което мислех,че ще е за мен.
Тя бе същинска фея
и неможех да сваля очите си от нея.
Просто щях да полудея,
без да мога да се овладея,
Всичко тръгна тъй добре
и без нищичко да разбере,
тя грабна моето сърце,
със красивото си ангелско лице.
Но както почна изведъж,
така и свърши,като дъжд,
защото тя пред мен призна,
че не била сама.
02.7.2004 г.
© Ицо Саков Всички права запазени