6.03.2020 г., 23:31 ч.

На приятел 

  Поезия
544 0 0

за мнозина
свободата
на духà
е
непозната

ала è
за тебе

 

свята

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??