Търся думи... не намирам.
Търся Те и се взирам...
няма надежда и не спирам.
Пред себе си...
не мога да призная,
че на тази Любов...
дошъл е краят.
Любовта в мен
като врата... заключи
надявах се... друга да Я... отключи.
Но, уви... не се получи.
Срещи... много с жени...
една, две, три... много повече... дори.
Сам... сред тях,
изгубих се... да зная...
макар... с разочарование...
ще си призная, за Теб...
не спирам да мечтая.
Другите... захвърлям в страни,
някои със сълзи на очи...
пред вратата... която Ти...
заключи.
Кой би повярвал, че... и на мен
може да се случи.
Любовта с болка...
да Ме... учи...
да прощавам...
и да чакам своя... ред...
пък и да мълча... занапред.
Когато нещо... не е в ред.
Не... това...
не е Любов.
Това е...страх,
че... дошъл Й... е краят.
Да... зная... на друга
трябва да го призная.
Да разбия... тази врата в сърцето Ми,
която... през годините... с Любовта си, Ти... заключи.
За да може... Любовта...
отново да се случи.
Търся... и се взирам,
има надежда... и няма... да се спирам.
Защото... аз... без Любов...
умирам.
19.08.2009г.
Рогатиа каза ХАУ!!!
© Богдан Григоров Всички права запазени