и както съм в засада зад гърба ти
по косата
по ухото
по врата
по ключицата
по ръката
по гърдите
по корема
покрай изправеното знаме
и обратно
около пъпа
по зърната
по рамото
под спящата брадичка
по устните
покрай носа
по тихите клепачи
ще се разходя с поглед
с допир
с дъх
с желание
с целувка
и най-вероятно
ще съм на половината на пътя още
когато
ще се събудиш
и ще се включим бързо
във най-вълнуващото пътешествие за двама
© Пепър Формаджи Всички права запазени