Ако бях наистина поет
и красиви думи можех да изричам,
щях само във един куплет
да разкажа колко те обичам!
Ако с римите си служех по-добре
и стилът ми беше по-приличен,
всеки можеше да разбере
колко много те обичам!
Но аз съм още начинаещ
и азбуката на поезията сричам,
искам само ти да знаеш,
че безумно те обичам!
© Виктор Горов Всички права запазени