На Рождество
Гирлянди, блясък, светлини
омайват ни в нощта вълшебна...
Спокойствие и топлина
на Коледа са ни потребни.
Да спрем за малко в този час
да мислим за пари и грешки
и да повярваме, че с нас
е щастието ни човешко.
Да се помолим за Добро,
ведно със другите народи.
Честито свято Рождество!
Надежда светла да ни води!
© Йорданка Цонева Всички права запазени