13.02.2007 г., 21:05 ч.

НА РУМИ /песноПейката/ 

  Поезия
694 0 2
НА РУМИ
/ПЕСНОпЕЙКАТА/

Ам тъй се чудя, че без време,
на теб секунда може да отнеме
да мигнеш, като пеперудка
та аз приличам на неизмита грудка ;)
Мерси за сладкото творение,
това е твое виждам,
няма никакво съмнение ;)

Румито дорде си пее,
и живота си живее,
Батко Биско ще работи,
та животът и да е "по ноти" ! :))

Когато Руми се завърне,
и нотната тетрадка поразгърне.
И нервно ноктенца позагризе
Биз-бизе-мезе-козе-мусе.

А Биско, чеше си петата,
помръдва лявата нога.
Нима ще прави нещо,
О, не, сиди кат праз-диван,
какво е диване, Оле ;)

Изпадам ази в откровение,
търча след блещунгера с нетърпение
и черни буквички редя,
седя, редя, редя, седя :)
и тука пускам старо творение,
наричат го някой стихово такова
аз пък си го пиша онакова ;)

© Бисер Дръпничорапчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??