Капки дъжд и галещи устни,
няколко минути кратки,
и болката преди да си отидеш...
Перон... и стъпки на раздяла...
Сбогуване, целувка...
Тъмнина, а после - края...
Махване за „Сбогом", лепкава мъгла...
Две сълзи отронени -
очите - търсещи в нощта...
© Erato Eratova Всички права запазени