4.05.2007 г., 13:28 ч.

На сцената Живот 

  Поезия
769 0 22



На сцената Живот

Безпътна аз от теб отлитам,
навела със смирение очи.
Така е с любовта - не пита
нас двамата дали  ще ни боли!

Сърцето ми обаче не разбира -
от обич продължава да тупти...
И питам се защо ли по сценарий
уж двама сме, а толкова сами?!

© Мери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??