22.07.2009 г., 16:31 ч.

На шега 

  Поезия » Любовна
530 0 2

Започна като невинна игра.

Без обич, без истинска любов.

Започна на шега, като невинна закачка.

Без чувства, без празни обещания.

Започна така, но защо и краят не беше същият.

След години на болка и отчаяние.

След години на надежда и отчаяние.

Ти си с нея , а аз - с него.

Поеха различен път нашите сърца.

Но има малка разлика и тя е,

че моят път е след теб.

Ти я обичаш, а аз обичам теб.

Годините минават, може и да ме забравиш,

а аз те обичам повече и по-силно.

Намирам сродни души, но защо все с теб ги сравнявам.

Започна без любов, но тя се роди и сега расте.

Но кога ли ще умре?

© Катерина Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??