Дълбоко в твоите очи е пyсто,
на снимка сякаш черно-бяла.
Гледам те след тежък делник,
сивотата своя разпилявам.
Само снимка ми остана,
„открадната” и остаряла.
Наяве не бих те пожелала,
но на снимка те обичам!
П.П Снимките запечатват хората в моментите, от които ги помним и обичаме...
© Дива Самодива Всички права запазени