На Теб
Очите, които татуирах
на сърцето си,
са най-топлите очи.
Там, където ме галиха
ръцете ти,
останаха белези,
които още горят.
Устните, с които
докосваше моите,
изписаха името,
което повтарям.
А косъмчетата на
гърдите ти
оплетоха душата ми
завинаги!
И никоя ножица
няма да ни раздели!
© Мария Чонова Всички права запазени
С Обич,Мария.