На ТЕБ
Няма да питам
Няма да питам защо и кога
ти тази съдба си избра
Помолих те нежно и с глас ела
Остани след "вечерния" час
Подскочи и хукна стремглаво
да гониш ти тръни в полето
Да правите кълба и вълма
Вятър да спирате със свойте тела
Остана неразбрана дори и от мен (до сетния ден)
пеперудено нежна в пламък свещен
Поспри се Вятър не спира се с длани
Носи само измами...
След време навярно разбрала
ще търсиш призрачно бяла
тоз пламък свещен
Но само свещта догоряла
напомня за него див и безпощаден
Рикардо Дакар/Виена 28/11/2011/ 01:15
© Рикардо-Дакар Всички права запазени