29.06.2017 г., 21:37 ч.

На теб, любима! 

  Поезия » Любовна
422 0 0

Усмихва се в нощта луната,

гали тя моето чело

и сънувам теб – жената

в на самотата черното тегло.

 

Животът си отива, не и любовта –

тя дава ми надежда, красота

и до сетното дихание

запазва своето очарование.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??