Тук си,
любов, тук си...
тихо
и кротко
пак ме намери,
кажи ми,
любов,
кажи ми
какво ли със теб
не сме
преживели...
и те
обичах,
любов,
като слънце
топло
във дните ми
бели
и тежко те
мразих, любов,
със сълзите,
проляти за тебе...
а ти
идваш отново,
любов,
ефирна,
изящна
и бляскава...
целуваш очите ми,
галиш
душата
до болка,
нежна и ласкава...
искам
теб да прегърна,
любов,
с име
на приказка,
на тебе
да кажа, любов,
колко
съм твоя,
колко съм
чиста и истинска...
http://vbox7.com/play:1cce5074
МУЗИКА > На тебе любов
© Магдалена Костадинова Всички права запазени