В стъклото се отразяват горещите ми сълзи...
За тебе са те, за тебе са мое мило страдание...
Бездънната болка в моето сърце
ме изгаря и започва да кърви...
За тебе са всичките сълзи, за тебе .
Те падат и нежно покриват зелените ми очи...
Навярно за теб и мен светът непознат е...
Отритнато щастие, завинаги заличено...
Усмивка далечна и болка нечестна...
За тебе са те, за тебе са моите последни думи...
Че душата ми вече е бедна,
че всичко на тебе аз дадох...
За мъничко любов тихичко молех,
нещастно аз исках, за миг жадно погледнах към чашата празна и пак...
За тебе сълзите потичат!
За тебе е то, за тебе е то - моето студено, самотно сърце...
© Буба Всички права запазени
Те това ако ми обясниш как става...