Не сме богати, но не сме и бедни
нещо средно
не сме умни, но не сме и глупави
нещо средно
не сме красиви, но не сме и грозни
нещо средно
не сме работливи, но не сме и мързеливи
нещо средно
не сме гениални, но не сме и бездарни
нещо средно
не сме бездушни, но не сме и равнодушни
нешто средно
така ни минава живота
пак там
в средата,,,,,,,,,,,,,,
на това се казва да стоиш
да стоиш
а не
да блестиш
© Румяна Друмева Всички права запазени