СЪНЛИВАТА луна се
пробужда от кошмарния сън.
Скрива лицето си
в парещо було.
Греят звездите, обречени.
Не изпускай мига, когато
слънцето те очаква.
Стопли си ръцете -
с тях ще ме галиш.
Разбуди се любов!
© Йорданка Пешлова Всички права запазени