Между нас се случват чудеса,
ти си чудо най голямо на света.
И радвам се че те познавам,
че в сърцето ти местенце заслужавам.
Знаеш случват се чудеса
на хората с най-големите сърца.
Благодаря,ти приятелко
моя най-добра ти заслужаваш
да вярваш в чудеса.
Изживели сме какво ли не
рамо до рамо,сърце до сърце
ти си остана едно не пораснало дете,
вярващо във чудесата,във приятелството
и в добротата.
Вярвай все така..
бъди до мен
и в утрешния ден,да посрещнем
чудесата загледани в зората.
© Нана Всички права запазени