Цяла България за теб плаче,
изпълни ти дълга си с чест
в онзи ден тъжен, мрачен,
шокирани сме от тъжната вест!
Дано виновният получи наказание,
този негов грях няма да простим
и причиненото на близките страдание,
с които безутешно скърбим!
© Георги Всички права запазени