23.11.2007 г., 8:20 ч.

На зелена поляна 

  Поезия » Еротична
819 0 2

На зелена поляна,

страстта възхвалявам,

искам да те съблазнявам

на зелена поляна.

 

Мойта нежна голота

желае мъжки ласки,

ела, не ми отказвай -

наша е нощта.

 

На зелена поляна

страстта в мен напира,

от нея аз съм обладана.

 

Нека бъда в твоите обятия,

кръвта ми пак завира,

нека те усетя с нови възприятия!

 

 

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??