Съблякох старата си дреха.
На умората и своя страх.
Облякох новите надежди.
Животът грабнах в бързия му бяг.
Загърбих всичко - и обиди стари.
В ръцете стиснах грозните лъжи.
Усмихнах се на всички. Победих ги.
Главата си по своя път изправих.
Затичах се към новите мечти...
© Сиана Петкова Всички права запазени