Начало и край
И с гняв не мога
и с болка - не...
валиш във мене
и топлиш ме...
Кървя край тебе
- предавам се...
вина не ще съм
и болест - не...
И огън дишам
и студ не съм...
В мъгла ме виждаш
- реална съм...
При теб оставам
- почувствай ме...
До теб ще легна,
а ти до мен...
И спомен нямам
- за утре знам...
да дишам само,
ще мине пак...
Прокоби черни,
следи от кръв...
Към края вече
ще има мир...
© Гери Михайлова Всички права запазени