Дъждовно е, откакто си замина,
а в мен се вплитат радост и тъга -
затуй, че тъжно се разминахме,
затуй, че трябваше да е така.
Под името на първата ни среща
прозираха големи букви -
"Началото на края"... смешно.
И трябваше да спрем до тука.
Но кой да ти чете рецензии!
Очите всеки си затваря.
Без уговорки, без претенции
започнахме началото на края.
И сякаш бе добро начало.
И сякаш нямаше да има край.
Реших на черното да кажа бяло
и точно там обърках, май.
Времето като куршум премина.
Остана спомен за една игра.
Дъждовно е, откакто си замина.
Но знам, че трябваше да е така.