19.01.2018 г., 10:27 ч.

Начисто 

  Поезия
296 0 3

Това е полуголата истина,
разсъблечена без много думи,
може би на вид безсмислена,
но е пленница в ума ми.
Тя е вплела тънки нишки
в мислите насочени към теб,
вътре в мен ги нося всички,
чакайки в един момент
да направят бъркотия,
фигурите да разместят,
да направят на пихтия
мозъка ми и да блеснат
тъжни спомени, от близко
минало, сегашно, не, не искам
бъдещето си избистрям,
днес започвам го начисто!

© Виктория Тасева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??