Препускаш като дива кобила
по склона на стръмната моя съдба...
Как не си се, любов, уморила
да бъдеш винаги силна така...
В лудо надбягване с водещи цели
ти си несъмнен победител до днес
и с тези победи са, знам, оцелели
чувствата в мен и женската чест...
Не спирай, любов, препускай тъй - дива -
по склона на стръмната моя съдба
и с триумфално-развихрена грива
до мига ми сетен се надбягвай така!
¤ۣۜ๘●•Daisy Patton•●๘¤ۣۜ
© Дейзи Патън Всички права запазени