5.04.2012 г., 19:09 ч.

Надежда 

  Поезия » Любовна
491 0 3

Едва сияе бледа луната.

Капе тихо нощният дъждец.

За лъчи слънчеви мечтае земята.

Трева копнее за лек ветрец.

 

Птица тъжна пее в нощта.

Надежда плаха моли за зора.

Звездите да изгреят, да спре дъжда.

Да свърши нощта, да бъде светлина.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??