Надеждата
Надеждата, казано било,
че сила давала
в трудните ни дни,
а друго оказва се, нали?
С болката оставаш ти,
когато най-много те боли,
и с белег - белязва те, дори
за отминалите дни.
Надеждата, викаш я отново ти,
но чува ли те - забрави!
И само болката от спомените - топли,
до сетните си дни,
в сърцето си ще носиш ли, кажи?
До края, може би...!
Калина Петкова
07.10.2014
© Кали Всички права запазени