Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Ерген е той, от сой и с потекло
на расов мъж, красавец, с интелект!
Ценител пръв на женското бедро,
и затова го гледат със респект!...
А те, моми от село нежни, скромни,
с тела от пластмаса, а и ум,
го изкушават с чар... и тежки цомби...
И го сънуват в мокрия си сън...
Предаването хитово, научно, достоверно,
за страстите човешки... и нагон...
А зрителките шушнат си дискретно
за скритото във мъжкия му панталон...
Висок стандарт, култура се показва,
девойките (отдавна не-девойки)
разкриват своята душа... и пазва...
А той... със мъдрости ги котка...
Богат сюжет, интрига тънка,
как скромните моми он ша излъже...
Невинността на всяка техна кълка
на раменете му, коя ли, че ги върже?...
И цел народ забравил друга драма
пред телевизора се звере и залага,
коя ще е спечелилата мила дама,
коя без роза сам сама ша ляга...
Е, ми честито, имаме си нов герой -
Месията е в облик на ерген!...
Тях ще оправи, а дано и назе той,
надеждата ни е у неговия... ( римувай вместо мен...)
22-23.02.2023
© Георги Каменов Всички права запазени