Н А Д П Р Е В А Р А
Новият Супер Компютър в Швейцария
никога няма как да надхвърли
човешките възможности за създаване
с техните биологични,компактни сървъри.
Те са никъде и навсякъде...
Емоциите и чувствата слети с гласните струни
утвърждават съвършенството на вокалните майстори,
под чиито въздействие бушуват зали и стадиони.
А,как да положиш нежните багри,
с които картината да трогва сърцето,
ако липсва Душа,която да вае...
и Любовта да увековечава в мигове мимолетни...
Интуицията,която е Безпределна,
за миг прескача галактики и вселени,
търсейки точното рационално зърно,
което да внедри в компютърни схеми.
Лошото е,че Емоциите и Чувствата
и те като всичко си имат обратна страна
и подмамени от низките страсти,потъват във лустрото
на лъжи,коварство,убийства,разврат.
15.09.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Всички права запазени