НАГОН
И тръпка в сън,
и в сън за тръпка,
явяваш се, събуждаш ме, нали?
В очакване съм,
в сънищата мокри,
дори и в ранните зори.
„Градинка цветна, пистолет,
облак в изумрудено небе,
море със лодка, някъде ей там,
и тъжен писък на дете.”
Насън, наяве,
картинки се редуват,
любувам се, обичам и тъжа,
с нагон посягам и записвам,
надявайки се, че творя.
© Лордли Милордов Всички права запазени