Получих награда
за любовта си голяма -
изпепеленото ми сърце
и бистрите солени сълзи
по изнуреното лице.
И един глас далечен,
ридаещ в изнемога,
че до мен те няма,
а да живея без тебе
знам, че не мога.
© Лиляна Стаматова Всички права запазени