Нахално
и дръзко
те докосвам
омагьосвам
и нахлувам
във тебе
в душата ти -
гола
безстрашна
свенлива
всеотдайна
крадлива
смущаваща
яростна
страстна
опасна
изпепеляваща...
............................
... а теб никакъв те няма...
© Жулиета Великова Всички права запазени