12.09.2021 г., 21:57 ч.

Наивен 

  Поезия » Любовна
612 1 2

Наивно някак е да мисля,
че само моя си била;
че, винаги, когато съм поискал,
си идвала за мен и любовта.

Наивно беше да копнея
за теб и вечната дъга.
Останах вкопчен да живея
в пепелта на моята мечта.

И пак наивен ме наричат
приятели, семейство и  сърце,
а ти си есенно кокиче,
в очите на наивното момче.

© Веселин Джуров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??