Вещица съм! Не глупачка,
въпреки, че съм добра.
Играча- превърна се в играчка.
Нима не го разбра?
От теб не исках много,
само да си откровен.
Сърцето ми поиска- взе го.
Сега не обвинявай мен.
Наивно е да молиш,
Вещица за опрощение.
Лъжи да ми говориш,
грешно бе решение!
© Валентина Петрова Всички права запазени