от всички дарби
най е важна дарбата —
да се обича(ме)
.....................................
разновидности:
дарбата да се
обича — най важи от
всички дарби
дарбата да се
обичаме — от всички
дарби — най важи
най важи от всички
дарования — да се
обича(ме)
© Стоян Минев Всички права запазени