Най-добрата класна
на госпожа Надежда Георгиева
Затворихме учебниците вече,
горчиво-сладко животът ни зове,
от утре ще се пръснем надалече,
но ще сме събрани в едно сърце!
В едно сърце, направено от злато,
в една усмивка в учебен час,
в една жена, събрала добротата,
Госпожо мила, ние ще останем във Вас.
Последния звънец сега как да спреме,
той плаче, бие по-различно от преди...
Госпожо, не остана време
за всичко ний да Ви благодарим!
Благодарим Ви за прекрасните години
и за всеки хубав, скъп учебен час.
И с цялата си обич - БЛАГОДАРИМ ВИ,
че Вие направихте хора от нас!
И ето, тръгваме нанейде под небето,
но на всеки от нас с чувства най-прекрасни,
със златни букви е гравирано в сърцето
името на най-добрата класна!
© Радослава Михайлова Всички права запазени