Толкова години с теб живяхме двамата,
от днес ти се промени...
Не спирам да плача, вкаран в драмата,
че с друг ме замени.
Най-добре да бъда сам,
в този свят от лъжи постлан.
Не знаеш ти как боли, как ме нарани,
стига вече лъжи, най-добре си върви.
Сега съм свободен, знам, нека бъда сам,
за да спре да ме боли.
Най-добре така, най-добре сам,
защото вярвам в себе си!
© Emil Angelov Всички права запазени