27.04.2010 г., 9:40 ч.

Най-добрите очи 

  Поезия » Любовна
607 0 1

Когато нощем се събудя,

мечтая пак да видя

най-добрите очи.

Пъстри като света.

Отворени за нови мечти.

Мечти, които в тях блестят

твойте пъстри красиви очи.

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ... А ще се опиташ ли да направиш така, че поне една дума да избяга от клишето?
Предложения
: ??:??