И преди те е имало.
И преди си живял.
И не съм подозирала,
че към мен си вървял.
И преди ме е имало:
объркана и тревожна,
изобщо не вярваща,
че любов е възможна.
Този свят безпосочен,
хаотичен, без смисъл,
всъщност е съвършен,
щом с любов е орисан.
© Радка Миндова Всички права запазени