Най-хубавите ми години,
годините със теб,
са като скъпо ,френско вино
Шато Лафет или Сотерн.
За тях се казва: дар от Бога,
късмет или съдба.
Най-хубавите ми години
са като валс на любовта.
Сънувах ли, живях ли с тебе,
щастлива бях като дете,
със доброта ме омагьоса
и влезе в моето сърце.
Ще те жадувам, ще те търся,
във всеки друг живот за нас,
за да се срещнем, обич моя,
на 101-я етаж.
© Даниела Атанасова Всички права запазени