Толкова ли те обичам,
че се плаша и насън!
Името ти само сричам,
като вятъра навън.
Всяко цвете във полето
носи твоето лице.
Всяка тръпка в деколтето
радва моето сърце.
Всяка песен на славея
спира в твоето гласче.
Аз от теб ще онемея,
щом и Господ го рече.
Всеки ден си мойто слънце.
Всяка нощ си ми луна.
Ти си мойто златно зрънце -
най-красивата жена!
© Никола Апостолов Всички права запазени
Поздрави от мен и хубав неделен ден!