18.09.2016 г., 15:40 ч.

Най-новото 

  Поезия
292 0 3

Сърце и мозък,

две неща различни...

Различни но работещи в едно.

Определят твойте случки безразлични!

Без да питат за какво...

Сърце и мисъл,две неща

различни!?Различни,

но винаги със чувство...!

За какво?

Но и аз ще отговоря честно...

За добро.

 

 

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??