''Най-сетне''
Хайде и ние да ходиме, бясно да танцуваме,
по дискотеките, според мен там най-добре ще е.
Не ми угаждаш и на веселбата провала докарваш,
но ето, че има и хубаво за мене и то вече близко е.
Най-сетне да ми угадиш и ти веднъж,
все пак и жена угажда на мъж.
Най-сетне и ти да разбереш нещо,
което от него да не ти става лошо.
Хайде и ние като другите да разпускаме,
личи ти, че не си по живота, но го направи за мене.
Все измисляш причини, даже не една, а хиляди,
заради които да сме разделени за много време аз и ти.
© Кою Коев Всички права запазени